Informatii si comenzi la: 0734.056.774
Catalog produse
Marci produse

Sterilizator cu Ultrasunete VGT-2000, Alb, capacitate 600ml

Cod produs: st39

Marca: GENERAL

 

Garantie: 6

 

Pret: 280.00 Lei

Pret: 240.00 Lei

Stoc terminat

Sterilizator cu Ultrasunete VGT-2000, Alb, capacitate 600ml
Sterilizator cu Ultrasunete VGT-2000, Alb, capacitate 600ml
Sterilizator cu Ultrasunete VGT-2000, Alb, capacitate 600ml

Sterilizator cu Ultrasunete VGT-2000, Alb, capacitate 600ml

Sterilizatorul cu ultrasunete este de mare ajutor in saloanele de infrumusetarea pentru ca igiena este esentiala in procesele de manichiura, frizerie, ingrijirea pielii.
Sterilizatoare pt ustensile manichiura functioneaza pe baza de apa care trebuie introduse astfel ca produsele pe care doriti sa la curarati sa fie complet acoperite cu apa apoi apasati butonul On.
Sterilizatoare cu ultrasunete de instrumente pentru salon functioneaza prin microvibratiile  lichidelor care apar in interior. Aparate de sterilizat manichiura mai  sunt deosebite prin faptul ca,pe langa aceasta tratare, in plus fata de bacterii, virusi si agenti patogeni dispar si resturile din  locuri greu accesibile.
Uneori poate elimina chiar  si rugina.Sterilizator salon foloseste ultrasunele pentru a indeparta microbii si are un timp defunctionare la alegere:90s, 180s, 280s, 380s,480s,. Sterilizator cosmetica ieftin poate igieniza produse din metal si plastic ce pot fi acoperite cu mai 600 ml.

Caracteristici:
  - Produs.......................Sterilizator Ultrasunete
  - Masa..........................1Kg
  - Capacitate.................600 ml
  - Timp sterilizare........3-60min.
  - Tensiune...................220-240V
  - Timer.........................90s, 180s, 280s, 380s,480s,
  - Frecventa..................42000 Hz
  - Putere.......................35W
  - Dimensiuni Produs..............210 x 158 x 125 mm

Avantajele de curatare cu ultrasunete:
  •  Versatilitatea si utilitatea. Cu sterilizatorul cu ultrasunete procesul se desfasoara rapid si eficient , curata nu numai instrumente de la salon, dar, de asemenea, bijuterii, proteze dentare, ochelari si lentile, ustensile  mici de bucatarie.
  •  O curatare fina – siguranta pentru ustensile. Sterilizator aburi este absolut sigur pentru orice tip de instrument. Aparatul produce o cantitate remarcabila de microbule din  lichidul de curatare. Bulele isi modifica volumul  in contact cu ultrasunetele. Masiva "explozie" de bule duce la indepartarea murdariei de pe obiecte.
  •  Puterea mare de curatare sterilizator pentru manichiura. Curatati orice urma, chiar si obiectul cel mai folosit  nu dureaza mai mult de 60 minute pentru a fi igienizat!
  •  Timer. Sterilizator cosmeti ca incorporat un  temporizator ce  permite setarea  necesar de sterilizator salon  pentru orice tip de material al instrumentului.
  •  Stativ detasabil. Stand special instalat in interiorul baii cu ultrasunete pot fi usor indepartat si spalat separat de dispozitivul pentru a  mentine sterilizator salon infrumusetare curat  fara dificultate

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Depo Nails Shop S.R.L., CIF: 40856500, Reg.Com: J23/134/2019

anpc-sal

SOL

ecosmetics.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.